Creëer de perfecte omstandigheden voor jouw wondermoment

Maak jij wel eens mee dat opeens een geniaal idee opborrelt vanuit het ‘niks’? Dat het er gewoon ineens is?

En als je daar dan op door fantaseert dat je dan heeeeeel enthousiast wordt, een spannend bijzonder plan zich ontvouwt en je er direct mee wil beginnen?

Dat je dan in de halleluja, ik heb het licht gezien modus komt?

Creeer wondermomenten

En je stappen gaat zetten en alles in elkaar klikt?

Dat je met je hele ziel en zaligheid aan de slag gaat?

En dat je dan weet ‘dit sluit perfect aan bij mijn grote missie!’.

Ik heb dit de laatste tijd heel sterk ervaren. Er gebeurt te veel om op te noemen.

Een paar ontwikkelingen: mijn online meditatieprogramma Beleef magische stille momenten loopt nu met 57 deelnemers die grote inzichten doen en meer rust ervaren. In februari ga ik weer met Simone naar Amerika om level 2 van Gabrielle Bernsteins Spirit Junkie Masterclass te volgen. Onder begeleiding van Zarayda Groenhart ben ik bezig met mijn eigen online talkshow.Ik heb grootste plannen voor een nieuw online programma (dat vloeide voort uit een wondermoment afgelopen week). En ik ben bezig met 2 projecten waar jij gratis aan deel kunt nemen en die dit jaar nog heel wat stof op zullen doen waaien..

Alles wat ik doe, komt samen in het streven om de wereld te veranderen door mensen meer rust en kracht te laten ervaren en ze te begeleiden naar hun droomdoelen: dat wat ze op aarde hebben te doen.

Uit je creativiteit en verbeeldingskracht komt zoveel moois voort! Koester die.

Hoe creëer je de perfecte omstandigheden voor zo’n wondermoment waarop alles bij elkaar lijkt te komen?

Zo’n mega inzicht komt tot stand door middel van een magische cocktail aan ingrediënten:

1. Een grote berg wilde, gekke plannen en ideeën
Er is niks mis met belachelijk veel ideeën! Ze borrelen de hele dag op, gek word je er soms van maar ze vormen ook de basis van jouw creativiteit.

2. Een flinke hand inspirerende contacten
De mensen om je heen die je inspireren zijn van onschatbare waarde. Ik hoorde vandaag nog van iemand die opeens het idee had waar ze al maanden op zat te wachten. Het kwam tot haar toen ze naar een filmpje van een collega-ondernemer zat te kijken. Ontdek gelijkgestemden, help en inspireer elkaar.

3. Een kop vol innerlijke rust
Ik krijg mijn ideeën vaak op de fiets of in de auto. In combinatie met muziek komen dan vaak verbazingwekkende gedachten op die dan tjak tjak allemaal in elkaar vallen. Onthoud: “Alleen oneindig geduld sorteert onmiddellijk effect.” ~ Een cursus in wonderen.

4. Een snuf magie
Er gebeurt iets dat gewoon te toevallig lijkt of dat een gevoel bij je oproept dat zo sterk is dat je het niet kan negeren. Negeer het dan zeker niet!

Wat doe jij om de perfecte omstandigheden te creëren voor jouw wondermoment? Laat je het weten met een reactie hieronder?

6 comments

 1. Zalig herkenbaar! Wondermomenten overkomen me vaak als ik ontspan na mijn dagelijks ochtendritueel (5 Tibetanen). Ik grap wel eens dat yoga mij meer inspanning levert dan ontspanning omdat ik door alle ingevingen die ik krijg vervolgens hard aan het werk moet 😉
  Belangrijk is dat ik mijzelf een vraag stel maar zonder hoge verwachtingen omtrent het antwoord want als ik er ‘krampachtig’ op lig te wachten, gebeurt er helemaal niks.

  1. Bijzonder hoe ontspanning weer actie op kan leveren en inderdaad is het goed dat toe te laten ipv krampachtig te zijn. Het gaat er vaak niet eens om wat je doet maar meer om hoe je het doet, vanuit ontspanning en liefde. Dank voor je reactie Monique!

 2. Yes, helemaal herkenbaar.
  Onder de douche, vlak voor het slapen gaan, op de fiets, zelfs bij de dokter in de wachtkamer, op alle momenten van de dag kan het gaan borrelen. Ik schrijf dan snel wat kernwoorden op, en werk het later uit.
  Altijd een schrijfboekje bij de hand, is voor mij heel belangrijk.
  groetjes, Eva

  1. Leuk om jouw momenten te lezen Eva! Vlak voor het slapen gaan heb ik ook, dan lig ik soms opeens klaar wakker. 🙂 Wist je dat er voor onder de douche zelfs aantekenboekjes bestaan om deze reden? Aqua Notes heten die. 🙂

    1. Heerlijk die flow van jou Fiona! Dank voor je reactie. Ik ben benieuwd wat voor mooie ideeën er nog onder de douche gaan ontstaan. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *