Nieuwe levels van
impact, omzet en magic

1 Op 1
Mentorship

Mijn 1 op 1 mentoring is speciaal gericht op ambitieuze ondernemers die klaar zijn voor nieuwe levels van impact, omzet en magic. Dit is voor ondernemers die al op level zitten. Die weten dat energie en hun eigen inspiratie/intuïtie alles bepalen. Uiteraard met alle ruimte voor strategie, keuzes etc. Ik ben er voor jou, om je volledig te zien in de next level versie en energie die zich nu aandient. Je hebt mij achter je, elke stap op de weg.

Via dit formulier kun je je aanmelden voor het 1 op 1 traject. Ik beoordeel je aanmelding en kijk of ik denk dat er een match is en ik je kan helpen. Vervolgens neem ik contact met je op met een voorstel en kun je bepalen of je wil starten.

Een grote transformatie
Marjolein Mennes

Ik voelde aan alles: met deze vrouw wil ik samenwerken. Hier moet ik zijn. En toen zei je JA. Het was super spannend en m’n grootste stretch ooit op alle vlakken. Maar ik wist dat het klopte. In de periode dat ik met je mocht samenwerken ben ik mijn eigen grootsheid, die ik ergens wel voelde, maar nog niet zo kon uitdrukken, gaan doorvoelen. Ik wilde niet verder op de manier zoals ik het altijd deed, ook al was dat succesvol op vele vlakken. Ik wilde zelf leren hoe ik mijn energie leidend kan laten zijn in mijn bedrijf. Daardoor ervaar ik meer vrijheid en kan ik dat gevoel ook echt overbrengen aan mijn klanten.

De groei was soms pijnlijk, maar door jouw liefdevolle aanwezigheid werd dat niet onnodig groot of juist kleiner. Je hebt me geleerd dat alles in het ondernemerschap waardevol is. Ik kan uren schrijven over wat er de afgelopen maanden is gaan stromen, hoe ik anders ben gaan kijken naar mezelf, mijn bedrijf en mijn klanten. Een grote transformatie. Ik ben je oneindig dankbaar voor deze onvergetelijke tijd en wat je in mijn leven hebt betekend.

Eeuwig dankbaar
Susanne Akkermans

Het voelde magisch toen ik volledig vanuit m’n gevoel ja zei tegen de 1 op 1 met jou. Vanaf dat moment heb ik de mooiste ervaringen mogen opdoen. Zo fijn om alles te kunnen en mogen vragen aan jou, je heerlijke eerlijke heldere feedback en het visualiseren in de visualisaties die je met me doet. Het steeds opnieuw bewust zijn van dat wie ik ben. Je hebt mijn oude en nieuwe ik in helder licht gezet waardoor ik begrijp wat ik doe en wie ik ben.

De queen vibe van zijn wie je bent dat is wat je meegeeft vanuit rust, openheid, eerlijkheid, oprechtheid en liefde. Ik ben dankbaar voor je betrokkenheid, krachten en inzichten. Het er zijn voelt als goud voor mij. Eeuwig dankbaar mooi mens jij, lieve Dolly.