Je voelt het en je weet het: het leven kan magisch mooi en meeslepend zijn. Een avontuur vol doorbraken, liefde, connectie, overvloed, impact, kracht en genot.

Deze verlangens leiden je naar je ware natuur en ontsluiten je ware potentie. Maar het kan ook frustrerend zijn als je vastzit in je hoofd en jezelf tegen lijkt te houden.

Mijn grootste fascinatie in het leven is de menselijke natuur en potentie.

Wie zijn we?
Waartoe zijn we in staat?
Hoe komen dromen tot realiteit?

Embrace a new reality

Ik studeerde in 2004 af in de Sociologie met een onderzoek naar de doorstroom in van vrouwen in de wetenschap. In 2005 startte ik mijn eigen bedrijf.

Heb je weleens meegemaakt dat het leven je iets in de schoot werpt dat alles verandert?

Dat gebeurde bij mij en het ondernemerschap: het bedrijf waar ik voor had gesolliciteerd, vroeg me me in te schrijven bij de KVK. Ze wilden me inhuren in plaats van in dienst nemen. Pas toen ik mijn handtekening had gezet drong het door; ik kan nu alles doen wat ik wil en als mensen mij ervoor willen betalen dan is dat mijn werk.

Mijn hele leven had ik een pad gevolgd: school, studeren, banen. Nu hoefde ik voor het eerst niet meer in een box te passen. Ik kon zelf bepalen wat ik deed, hoe en voor wie.

Maar ik ontdekte ook: al is er geen box…. ik creëer zelf mijn eigen beperkingen. Deze innerlijke box begon ik te ontmantelen. Door te geloven dat het leven magisch is. Alles begon te shiften.

Het leven gaf me wonder na wonder, les na les en de effecten waren… ongelooflijk.

We zitten als mensen vol overtuigingen en ideeën over wie en wat we moeten zijn om erbij te horen, een waardevol en ‘normaal’ persoon te zijn. Dat beeld is zo sterk geïnstalleerd dat het lastig is om te zien wat echt is en wat aangeleerd.

Toen ik besloot om mijn eigen dromen, verlangens, gevoelens en mijn ware natuur volledig te omarmen… veranderde alles.

Op alle vlakken ging het makkelijker, sneller en beter.

Ik ontdekte mijn grootste gaven: ruimte scheppen voor de ware natuur van mezelf maar ook voor anderen. Ik doe dit door middel van meditaties, coaching, sensual practices, online programma’s en seminars.

Mijn methode is geen methode.

Mijn doel is jouw unieke energie vrij te maken. Zodat jij uitstraalt wie jij bent en creëert wat echt bij je past. Een nieuwe realiteit komt beschikbaar. Ik werk met ambitieuze dromers en ondernemers die groots en meeslepend willen leven doordat ze elke dag meer voelen wie ze zijn en het avontuur van het leven volledig aangaan.

Creëer overvloed vanuit genot.
Maak impact door je dromen te volgen.
Heb groots succes door de energie die
je uitstraalt.

Ik inspireer je om je true nature te vinden, je eigen ripple te creëren en ongelooflijk succesvol te worden met precies de dingen die jij wil doen.

Wil je direct ervaren hoe je een grootse shift maakt in zowel je kracht als je energie en ontdekken wat voor jou de meest krachtige en kloppende volgende stap is?

Beluister onderstaande audio en voel de magic.

Get the most powerful
meditation ever

De reden dat je je op een plateau bevindt, is dat je vastzit in wat je gelooft dat mogelijk is. We hebben zoveel beperkende gedachten en ideeën over wat klopt en hoort. De grootste doorbraken, op alle vlakken, komen als we openstaan voor en intunen op een geheel nieuwe realiteit.

Wil je direct ervaren hoe je een grootse shift maakt in zowel je kracht als je energie en ontdekken wat voor jou de meest krachtige en kloppende volgende stap is? Beluister onderstaande audio en voel de magic.