Super tof nieuws! Gratis videocursus ‘Coachen met impact en resultaat’

Weet je wat het allerleukste is aan mijn werk: online ondernemen en online coachen?

Dat je werkelijk duizenden mensen kan bereiken, inspireren en adviseren!

Ik ben dan ook super blij dat ik je nu kan vertellen over een project waar ik de afgelopen periode hard aan heb gewerkt.

Zoals je misschien weet, ben ik in de afgelopen paar jaar enorm gegroeid met mijn bedrijf en in mijn coaching. Dit is o.a. het gevolg van vele trainingen, workshops en het ontwikkelen van mijn eigen methodes. Zowel op het vlak van ondernemen als van coachen.

Dit heeft me enorm veel gebracht. En dat wil ik niet alleen voor mezelf houden. Daarom ben ik er nu klaar voor om mijn belangrijkste lessen met je te delen.

Ik heb ervoor gekozen dit te doen in de vorm van een gratis videocursus. Online. En dat doe ik niet zomaar…

Door het online te doen, kunnen deze lessen nog meer mensen bereiken. Zo creëren we een heus ripple effect en kunnen steeds meer mensen elkaar helpen.

Als je mij een beetje kent, weet je dat dit is wat mij het meeste motiveert.

En dan begrijp je ook hoe super excited ik nu ben!

Ik vind het waanzinnig dat ik eindelijk de lessen die hebben bijgedragen aan mijn eigen groei en impact, kan delen!

Eigenlijk is het wel grappig. Want toen ik begon met coachen, had ik nooit verwacht dat het mogelijk was: een van de vele coaches zijn en toch heel veel succes hebben. Mensenlevens veranderen en het allerleukste werk doen dat er is.

Om het zacht uit te drukken ‘worstelde’ ik toen behoorlijk. Ik vond het werk fantastisch. Maar klanten krijgen was heel moeilijk en ik verdiende niet genoeg. Bovendien had ik het gevoel dat er meer in zat. Daardoor had ik niet de voldoening van mijn werk waar ik zo naar verlangde.

Toen ik eenmaal besloot te investeren in mijn ontwikkeling als coach en ondernemer veranderde dat.

Ik volgde trainingen, workshops en intensieve coaching. En – super spannend – ik begon met experimenteren. Ik leerde me te onderscheiden. Ik leerde het internet in te zetten. Ik leerde mijn coachwerk te verdiepen en nieuwe methodes te ontwikkelen.

Wat er toen gebeurde was fantastisch!

Ik bereikte heel veel mensen en deze mensen wilden met me werken. De leukste klanten wisten me vanaf toen te vinden. En ik kreeg het vertrouwen: wat ik doe werkt en heeft heel veel effect. 10.000-en mensen leerde ik mediteren, coachen en hun droomdoelen realiseren.

Wat ik precies deed?

Het ging om kleine veranderingen met heel grote resultaten. Veranderingen die iedereen kan doorvoeren in zijn coachbusiness en/of mensenwerk.

Daarom ben ik zo blij dat de tijd is gekomen dat ik mijn lessen kan delen met jou.

In de gratis videocursus ‘Coachen met impact en resultaat’ geef ik je alles.

In 3 video’s (lessen) leer je:

  • Wat je kunt doen om krachtig en authentiek zichtbaar te worden
  • Hoe je vanuit presence meer resultaat in je coachsessies boekt
  • De beste methoden om meer klanten klanten aan te trekken.

Kortom: Meer bereik, resultaat en impact boeken met jouw werk als coach of in je mensenwerk.

Coachen is het mooiste vak ter wereld en ik zal dit nog heel lang met heel veel liefde en plezier doen. En er steeds naar streven nog meer mensen te kunnen helpen, inspireren en motiveren. Des te meer impact ik heb, des te meer voldoening ik er uit haal. Dat is wat mij drijft. Dat is waar ik blij van word.

Geldt dat ook voor jou?

Vraag dan nu de videocursus ‘Coachen met impact en resultaat’ gratis aan op https://dolly.nl/cursus-coachen/

Liefs,

Dolly

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *