Een speciale uitnodiging van Gabby Bernstein…

Vorige week schreef ik over de 3 grootste lessen die ik bij Gabrielle Bernstein heb geleerd en deelde ik een linkje naar een inspirerende videoserie die ze heeft gemaakt. Hier ontving ik heel enthousiaste reacties op, echt super cool! Nu heb ik zojuist gehoord dat Gabby nóg een video beschikbaar heeft gemaakt, waarin ze iets nog véél toffers onthult. Dat kan ik je natuurlijk niet onthouden!

Om alvast een tipje van de sluier te lichten…

In de video nodigt Gabby je uit voor een digitale versie van de Spirit Junkie Masterclass – de masterclass die ik zelf in New York bij haar heb gevolgd, maar die nu ook vanuit je woonkamer te volgen is (of waar je ook bent ter wereld).

Als je me al wat langer volgt, weet je dat Gabby heel veel voor mijn leven en werk heeft betekend. Ze kan je openkraken als geen ander. En bovenal: je zelfvertrouwen tot ongekende hoogten laten stijgen en jou in actie zetten om je levensmissie te vervullen. Sinds mijn eerste ontmoeting met Gabby op 12 september 2014 bij de Spirit Junkie Masterclass in New York, staat mijn leven op zijn kop, in heel positieve zin.

Gabby hielp me om met liefde en energie te werken. Maar dat niet alleen. Ze leerde me ook hoe ik praktische acties kan verbinden aan mijn spirituele doelen. Zo heb ik van haar geleerd hoe ik een inspirational talk geef, hoe ik de outline voor mijn toekomstige bestseller schrijf en hoe ik groepsmeditaties begeleid. Eigenlijk heeft ze me alle tools gegeven om een teacher te zijn die put uit spirituele bronnen en die manifesteert vanuit intentie en overgave.

Zonder deze lessen had ik niet gestaan waar ik nu sta. Zou ik niet doen wat ik nu doe. Zou ik niet al die fantastische coaches opleiden en zoveel mensen helpen om hun droomdoelen te ontdekken en waar te maken. En zoals dat bij mezelf ging, zie ik sinds ik dit werk doe, om me heen steeds meer mensen die de stiekeme droom hebben om hun diepste verlangens te laten uitkomen. Om hun dromen waar te maken en hun podium pakken, in hun leven, hun carrière, of hun business.

Herken jij dit?

Dan raad ik je zeker aan de video te bekijken met Gabby’s uitnodiging voor de Spirit Junkies Masterclass Digital Course.

De Spirit Junkies Masterclass Digital Course is namelijk exact dezelfde training die ik volgde in New York, maar dan helemaal online te volgen. Verwacht niet zomaar een reeks filmpjes. De Spirit Junkie Masterclass Digital Course is een compleet lespakket samengesteld uit opnames van Gabby live aan het werk (op het podium is ze op haar best, je zult zien ze is volledig ‘ingetuned’ en ze heeft een heel bijzondere energie), transcripten en audio.

In haar video gooit Gabby er bovendien een heleboel extra bonussen bovenop, waaronder 2 live training calls met Gabby zelf!

Oeps, ik laat me meeslepen in mijn enthousiasme. Ik wilde je nog niet meteen alles vertellen. Gelukkig is er nog meer, dat je zelf mag ontdekken in de video. 😉 Wel wil ik nog iets delen dat níet in de video staat. Omdat ik zo geloof in de tools, kennis en diepe inzichten van Gabby, wil ik namelijk nog een extra bonus bieden als je besluit de Spirit Junkie Masterclass Digital Course te doen.

Schrijf je vóór 29 Juni om 0.00u in en je ontvangt een gratis kaartje ter waarde van 777 euro excl btw voor het tweedaagse Spirit Business Event dat Simone Levie en ik 7 en 8 september organiseren!

In dit event leer je alles over hoe je als ondernemer het verschil maakt. Hoe je onderneemt vanuit je hart en je passie. Hoe je geld kunt verdienen en tegelijk je bijdrage kunt leveren aan een mooiere wereld. Tijdens dit event staat bovendien niemand minder dan Gabby zelf naast ons op het podium. Het is echt uniek dat we haar naar nu naar Nederland weten te halen en dit gaat echt enorme impact hebben op ons publiek. Moet je nagaan hoe dit gaat zijn in combinatie met de Spirit Junkies Masterclass!

Dat wil je dus eigenlijk niet missen. Toch?!

Claim de Spirit Junkie Masterclass Digital Course inclusief onze bonus (en alle bonussen die Gabby zelf nu weggeeft!) direct via deze link

Let op: wacht niet te lang, want na 29 juni vervallen de bonussen, waaronder het ticket voor het Spirit Business Event!

Is dit jouw moment om echt te gaan shinen? Dit is je kans om Gabby het je te leren en je verlangens super snel om te zetten in realiteit. En als je ervoor gaat, zie ik je 7 en 8 september.

Bekijk hier snel Gabby’s video om te zien welke boodschap zij nog meer voor je heeft

Laat je het hieronder weten als ik je ga zien? Ik kijk er naar uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *