Mijn grootste les uit 10 jaar ondernemerschap

Dit jaar vier ik mijn jubileum: 10 jaar ben ik ondernemer!

Op mijn 25ste besloot ik me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.
Niet omdat ik een ondernemersdroom had maar omdat mijn droombaan (tenminste dat dacht ik, daarover zo meer) toch geen baan bleek.
Ik had gesolliciteerd op een vacature uit de Volkskrant als PR-dame bij een hip en cool bureau in mijn woonplaats. Too good to be true!
En zo bleek. Want ik werd niet aangenomen maar ze wilden me wel inhuren. Het enige dat ik hoefde te doen, was me inschrijven bij de KvK.

Dat bleek de beste EN de slechtste beslissing die ik had kunnen nemen.


De opdracht bleek een hell of a job in plaats van mijn droombaan.
Maar het gekke was dat ik bleef.
Omdat ik in mijn hoofd de hardnekkige gedachte hoorde: dit is tof, kijk mij nou in dit hippe kantoor, ik mag de bladen bellen, dit is zo cool.
Ondertussen liepen de spanningen op kantoor op, werd ik onderbetaald, voelde ik me ongelukkig en dronk ik 8 senseo-koffies per dag (ugh..) om maar op de been te blijven.

Toch zie ik dit met terugwerkende kracht als een van de belangrijkste gebeurtenissen uit mijn leven!
Want wat bleek: het ondernemerschap is fantastisch!
Toen ik erachter kwam dat de PR totaal mijn ding niet was, ben ik eerlijker naar mezelf geworden.
Hierdoor kon ik mijn droomdoelrealisatie verder in gang zetten.

Het mooie is dat ik door de klus in de PR aan te nemen, eigenlijk mijn droomdoelen aan het realiseren was.
Kun je zien dat soms dingen die niet goed voor je zijn uiteindelijk de perfecte stap in de juiste richting zijn?

In je leven leer je vele lessen en niet alle lessen voelen fijn.
Ik zie nu dat ik in de beginperiode van mijn carriere werd klaargestoomd voor het echte werk.

En kijk waar dat toe heeft geleid..
Ik doe waar ik van houd.
Ik beleef mooie successen en kan mijn passie en boodschap delen met duizenden mensen.
Zo doen op dit moment 7.600 mensen mee aan mijn Meditatie Challenge!
Ik heb mijn droomwerk nu 100% gevonden en verdien daar mijn geld mee.
Ik help mijn droomklanten naar prachtige resultaten zoals hun droomwerk, meer rust en heel veel geluksgevoelens omdat ze doen waarvoor ze op aarde zijn.

De grootste les die ik heb geleerd in de 10 jaar dat ik nu al mag ondernemen wil ik graag met je delen.
Ik heb namelijk een belangrijke ontdekking gedaan.

De grootste successen in het leven zijn de momenten waarop alles samenkomt: geluk, plezier en een diep gevoel van zingeving.
Om dit te creeren in jouw eigen leven ben je afhankeljk van iets waar je op school helemaal niks over leert: je intuitie.

Je intuitie, diepere weten, hogere zelf of hoe jij het wilt noemen: dat wijst je de weg.
In mijn hoofd zat in mijn PR-tijd een harde dominante stem die zei: dit is cool, dit is je droomwerk!
En tegelijkertijd fluisterde mijn intuitie: dit is niet jouw plek.

Toen ik naar de fluistering van mijn intuitie begon te luisteren, kwamen het geluk, de zingeving en de passie tevoorschijn.
Wow, wat ben ik blij dat ik daarnaar heb geluisterd.

Sinds die tijd is er veel gebeurd. Ik heb gekke beslissingen genomen, puur op mijn intuitie.
Zo ging ik met Simone naar Gabrielle Bernstein in Amerika. Niet 1 keer, nee 3 keer in 1 jaar. ūüėČ

Simone en ik hebben bij Gabby nieuwe lagen van onze intuitie aan mogen boren.
We zijn geinspireerd. Zo geinspireerd dat we aankomend weekend weer naar een intuitie expert gaan.
Daar hoor je zeker snel meer van.

Wil je nu al aan de slag met de verdieping van jouw intuitie?
Meld je dan aan voor de Intuitie challende van Simone die MORGEN begint!
Dan ga je 11 dagen intunen en ontdekkingen doen die de rest van je leven kunnen beinvloeden..

Hoe maak jij contact met jouw intuitie? En wat heeft het volgen van je intuitie jou al opgeleverd?
Ik lees het graag in de comments hieronder!

PS: Wil je een mooie meditatie live meedoen met mij en een grote groep? Volg me dan op Periscope (Dollyhvb). Ik ga de komende dagen een paar heel mooie meditaties live uitzenden.

PPS: Vanmiddag kom ik weer op de radio! Ik mag 3 van mijn favoriete nummers laten horen als Soulmate van Angelique Houtveen op Radio 6 Soul&Jazz. Tussen 13.30 en 13.45 komt het voorbij. Je kunt het hier live volgen.

simone2

3 comments

  1. Intuitie! Zo’n mooi iets en tegelijkertijd vind ik het moeilijk om er op in te tunen. Stilte en natuur werkt iig wel! Mijn mooiste voorbeeld is toen mijn dochtertje buiten aan het spelen was. Ze mag altijd een rondje om het huis en dat gaat goed. Toen ik echter op zolder stond, voelde ik dat naar haar toe moest. En ja hoor, ze was net van plan eens de rest van de straat te ontdekken! Of gisteren nog toen ik een vriendin een appje sturen hoe het met haar ging en zij precies op dat moment een pakketje voor me aan het samenstellen was. Mooi! En dat terwijl we elkaar weken niet hadden gesproken! De volgende stap is qua leven nog meer doen wat mijn intu√Įtie mij ingeeft!

    1. Wat een mooie voorbeelden, Nadia! Ja stilte en natuur die herken ik heel erg. Het lawaai in ons leven, letterlijk en figuurlijk, staat het vaak in de weg. We horen de fluistering van onze intuitie dan moeilijk.

  2. Hallo Dolly, volg je intuitie is mijn slogan mijn hele leven, bij alles wat ik doe. Ook nog toen ik in het drukke Nederland of Parijs woonde. Mijn mooiste ervaring was wel toen ik tegen de Universele Energie aanliep. De reden was om mijn semi kleinkind te helpen bij het overleven van zijn kanker. En tijdens de eerste dagen van de opleiding voelde ik al direct dat DIT, het genezen van mensen, mijn REDEN van BESTAAN was en is. En dat heeft mij zon fantastische gevoel gegeven. Ik voelde heel duidelijk dat ik dit moest doen, iedere dag mensen energie sturen en hen sterker maken en gezond en op de been. Dat doe ik nu al 19 jaar, dag in dag uit, gratis zend ik via mijn concentratie de Universele Enegie rond overr de hele wereld en het werkt! Dat is zo prachtig! Ik heb geluisterd naar mijn intutie, ook al kostte dit mij mijn huwelijk. Ik volg de weg die ik denk te moeten volgen . Heb een soort van stilte en meditatie huis in Frankrijk, waar het echt genieten is. Ik geef hier behandelingen, maar ook schilderlessen en inspireer mensen om op een hoger plan te komen. Volgend jaar start ik Relax en Training weken om mijn kennis om jezelf te genezen, sterker en gezonder te maken en te houden, te onderwijzen. Tegelijkertijd wordt het genieten in mijn heerlijke woon wereld hier in Frankrijk. Ook dat is wat mijn intuitie mij ingeeft. Nu gaat het toch echt gebeuren, want daar is grote behoefte aan: ont-stressen en gezond weten te blijven. En voortaan volg ik jou ! Ik luisterde naar een vriendin en ineens moest ik gewoon weten wie en wat jij nou doet.! Ben blij je ontdekt te hebben ! Mercedes Choufoer- Montolza-Prosperity.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *