Droomdoelen TV komt er aan!

Yeeeeees, het is zo ver!

Ik ben zo blij!

Droomdoelen TV gaat beginnen!

Misschien heb je me hier al eens over horen vertellen.

Het is een droom die ik al langer had en het is te gek dat het nu zo ver is!

Korte afleveringen online TV, waarin ik je alles ga vertellen over hoe je je droomdoelen realiseert en hoe je het beste uit jezelf haalt.

Bommetjes van inspiratie om op het spoor te blijven om echt te gaan doen wat bij je past.

Zodat jij de mooiste droomdoelen kunt realiseren.

Want in Droomdoelen TV sta jíj centraal.

Ik zal al jouw vragen beantwoorden en de lessen delen waar jij écht iets aan hebt.

Dus heb je een vraag? Laat het me weten!

Je kunt me o.a. vragen stellen over de volgende zaken:

 • in actie komen
 • je droomdoelen realiseren
 • meer vanuit je kern leven
 • de beste/mooiste resultaten behalen

Eigenlijk over alles waar je tegenaan loopt als jij je droomdoelen wilt realiseren!

Dus heb je me altijd al die ene vraag willen stellen? Laat het me weten in de reacties hieronder. Ik ben heel erg benieuwd!

Tot snel.

Liefs,
Dolly

PS Heb je een vraag die je me altijd al hebt willen stellen? Deel hem in een reactie en ik beloof je dat je snel het antwoord krijgt. In Droomdoelen TV!

12 comments

  1. Ja dat is ook mijn vraag.!! Ik wil gaan coachen met dat wat ik leuk vind, maar het gekke is dat ik daar nog steeds niet achter ben?. Ik zal toch ook een passie of een missie hebben??

 1. Hoe vind ik de rust (in mijn jonge gezin) om te ontdekken wat ik écht wil wis werk. Het lijkt me heerlijk om mijn werk niet als werk te zien, maar als een ‘uit de hand gelopen hobby ‘ of een ‘natuurlijke kwaliteit ‘ die energie opleveren ipv kosten.

 2. wat als je droomdoel puur spiritueel is, zoals: zoveel mogelijk mensen helpen bij het ontdekken wie of wat ze werkelijk zijn. Hoe kan ik daar een goed business model van maken EN zoveel mogelijk mensen helpen. Ik wil een zo groot mogelijk groep bereiken, dus ook die niet veel geld hebben.

 3. Even geen vraag maar een compliment – ik heb al eens een challenge met je meegedaan en ik zie je daardoor geregeld in mijn mailbox voorbij komen. Ik zie je groeien en wat een mooi initiatief weer! Goed bezig en heel veel succes! ??

 4. Hi Dolly, wat een prachtig initiatief!
  Waar ik tegenaan loop bij het realiseren van mijn droomseizoen is het schrijven. Ik blokkeer zodra ik een pakkende en heldere tekst moet schrijven voor op mijn Website of bijvoorbeeld een flyer. Ik bekijk Website van anderen en ben altijd erg onder de indruk hoe zij mooie teksten schrijven. Ik wordt dan heek onzeker en ben ervan overtuigd dat het mij niet lukt. Ik kom dan dus ook geen steek verder ? Heb jij tips die kunnen helpen om voorbij deze blokkade te komen?
  Groetjes!

 5. Dolly wat een mooi initiatief.
  Mijn vraag heeft te maken met focus en energie verdelen.
  Focus, met kleine stapjes of juist in een keer de stap zetten. Hoe bewaak je je energie.

 6. Ja, ik heb een vergelijkbare vraag. Ik heb wel een idee, maar het wordt niet concreet. En als ik denk dat ik het concreet heb loop ik vast omdat ik niet goed weet hoe ik mijn doelgroep vaststel. Ik neig een doelgroep die meestal geen geld heeft het liefst te willen helpen, maar dan werken businessmodellen niet. Kortom veel cirkeltjesdenken zonder een stap verder te komen!

 7. Hoi Dolly,
  Ik heb je programma’s “Beleef (meer) magische stille momenten” gevolgd. Ik heb hier heel veel aan gehad en nog steeds doe ik de meditaties. Door jouw programma’s heb ik geleerd dat het heel belangrijk is om je bewust te worden van spanning, kramp of andere sensaties in je lichaam. Door bewust met je aandacht bij dat gevoel te blijven, kan het gevoel transformeren, waardoor je pijnlijke gevoelens kunnen verminderen.
  Dit werkt inderdaad echt. Ik zou graag meer over dit interessante onderwerp willen weten. Kun jij hierover meer vertellen? En welke boeken kan ik over dit onderwerp lezen?
  Hartelijk bedankt alvast!
  Groeten,
  Manon

 8. Ik heb al vele inzichten en schakrlingen gemaakt de laatste jaren, dit heeft geleid dat ik me vanaf nov om laat scholen tot levenscoach, dit is het doel in mn leven waar ik dus altijd naar op zoek ben geweest. Helemaal te gek. Maar om die 2 jaar nu af te wachten en dan pas in actie te gaan komen dat wil ik niet. Ik ben op zoek naar de manier om te kunnen gaan opstarten, jou filmpjes helpen daar ook al bij. Ik heb al veel kennis en persoonlijke ervaring, maar waar begin je.
  In deze 2 jaar wil ik hier volop mee bezig zijn en weten wat mijn rode draad gaat worden, ga ik dit alleen doen of in een soort van maatschap, of ook online?
  Ik hoop op tips van jou, hoe start je! Ik weet welke doelgroep ik wil bereiken en waar mijn kracht ligt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *