De Ochtendritueel Challenge!

De ochtend kan je dag maken of breken.

Sterker nog: de ochtend kan je leven maken of breken. Want in de kostbare uurtjes na het ontwaken zet je jezelf klaar voor succes. Of voor falen.

Ken je dat? Je stapt gehaast uit bed, vliegt onder de douche, morst koffie over je broek, mist je bus en vergeet je telefoon. Argh.. Dat komt nooit meer goed. Murphy’s law.

Soms gaat het ’s ochtends allemaal van een leien dakje. Dan lijkt de hele dag mee te gaan in die heerlijke flow.

Hoe je je dag begint, heeft een enorm effect op je gehele dag.

Begin met haast, stress en negatieve gedachten en het wordt een dag vol… Juist: haast, stress en negatieve gedachten.

Wanneer je je dag begint met rust, intentie en aandacht voor je lichaam, emoties en gedachten dan ervaar je tijdens de dag meer rust, geluk en kun je je beter concentreren.

Deze kennis kun je gebruiken om meer rust te krijgen en je droomdoelen te bereiken.

FB ad

Zelfs wanneer je ’s ochtends slechts 5 minuten besteedt aan een goed begin, heeft het al een grote invloed op hoe je je de hele dag voelt. De meest succesvolle, gelukkige en gezonde mensen hebben daarom een vast ochtendritueel.

Ik weet hoe een ochtendritueel je leven verrijkt. Ik geniet van de rust en de focus die het me brengt. Door mijn ochtendritueel drink ik bijvoorbeeld voldoende water, neem ik tijd voor de dingen die belangrijk voor me zijn en kan ik dealen met mijn volle drukke dagen.

Maar hoewel ik voordat ik hiermee begon, wist dat mijn ochtenden funest waren voor de rest van de dag, toch duurde het even voor ik hier echt verandering in bracht. Ik wist namelijk niet precies wat een goed ochtendritueel was. Als ik gewoon rustig opstartte, werd ik vaak toch weer snel gespannen. Dan stelde ik het begin van de dag eigenlijk alleen maar uit.

Ik heb me verdiept in wat een ochtendritueel succesvol maakt en dat zit hem in de combinatie van rust en focus. 

Het lijkt me heel tof om mijn ochtendritueel met jou te delen en helemaal gaaf om het samen te doen. Om te zien wat je doet, wat werkt en om elkaar te inspireren bijvoorbeeld door foto’s van je groene smoothie, de opgaande zon of je slaperige gelukzalige hoofd. 🙂

Een challenge is daarvoor de ideale vorm! Elke dag krijg je dan een mailtje van me en kunnen we elkaar volgen via een Facebook groep en op social media door de hastag #ochtendritueelchallenge.

Dus doe je vanaf 20 april tien dagen lang met me mee?

Je krijgt dan toegesneden ochtendrituelen voor optimale resultaten, inspiratie van mij en de groep, tools om het makkelijk vol te houden en je maakt kans op heel toepasselijke gave prijzen.

Kijk snel hier voor meer informatie over de Ochtendritueel Challenge en meld je GRATIS aan.

Ik hoop dat je met me meedoet. Tot snel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *