3 lessen die ik van Gabby leerde

Als je stappen zet op het spirituele pad dan kan er iets bijzonders gebeuren.
Je voelt steeds meer het verlangen om je eigen ontdekkingen en het geluk dat daaruit voortkomt te delen met anderen.
Om jouw lessen door te geven aan anderen.

Een van mijn grootste inspiratiebronnen op dit vlak is New York Times-bestseller auteur Gabrielle Bernstein.
Met haar boeken en trainingen helpt ze tienduizenden mensen naar meer geluk en voldoening.
Misschien wist je dit al wel, want ik deelde eerder al de avonturen die ik beleefde bij en met haar.

Zij heeft nu een heel mooie video online gezet.

Omdat ik altijd veel vragen krijg over wat ik van Gabby leerde, heb ik mijn drie belangrijkste 3 inzichten voor je op een rij gezet.

1. INTUNEN OP IETS GROTERS DAN JE EGO

Als je je ego en gedachtes aan het roer laat dan gaat alles moeizaam. Angsten krijgen makkelijk grip op je. Gabby laat je de grotere kracht van het universem ervaren. Ik leerde daardoor in te tunen, op zo’n manier dat ik mezelf niet verlies in mijn ego en hieraan gekoppeld mijn angst voor zichtbaarheid, oordelen en ruis. Dit zorgt ervoor dat ik me niet langer klein maak en veel meer mijn kracht voel. Maar ook dat alles helder wordt en ik makkelijk in flow kom.

2. ECHT IN CONTACT STAAT MET JE INTUÏTIE

Haar connectie met spirit is Gabby’s grootste inspiratiebron en Oprah Winfrey noemt haar zelfs de leider van de nieuwe spirituele beweging. Dankzij haar heb ik mijn spiritual practice kunnen verdiepen en ben ik veel meer in contact komen te staan met mijn intuïtie. Ik dacht altijd dat ik hier al erg mee verbonden was, maar het bleek nog veel dieper en verder te kunnen. Dat is ontstaan door de lessen die ik bij Gabby heb geleerd. Want ja, we hebben nog zoveel blinde vlekken en onze teachers wijzen ons de weg naar dieper inzicht. Dat levert je zoveel op.

3. TOTALE OVERGAVE BEDRIJVEN

Door mijn coachingsachtergrond had ik al heel veel kennis over hoe het lichaam werkt, hoe emoties werken, hoe je kan doen wat je te doen hebt, etc. Bij Gabby heb ik een manier gevonden om de spirituele dimensie te koppelen aan het coachingswerk dat ik doe. Een van de belangrijkste dingen hierin voor mij is een oefening in totale overgave. Sinds ik dit toepas in mijn werk, bereik ik meer diepgang dan ooit.

“If you think you’ve surrendered, surrender some more”
Gabrielle Bernstein

Gabby heeft nu een heel mooie videoserie beschikbaar waarin ze enkele van haar belangrijkste lessen deelt. Een (gratis) training die jou hopelijk net zulke waardevolle inzichten geeft, als ik heb gehad. In de video die vandaag is vrijgekomen, praat ze over haar nummer 1 manier om zichtbaar te zijn en impact te hebben met wat je het liefste doet – datgene waar ik mijn eerste belangrijkste les uit heb gehaald!

Ik deel deze video dan ook graag met je.

Bekijk de video hier en ontdek:

– De 3 stappen om meer zelfvertrouwen te krijgen en nu in actie te komen
– Het geheim waarmee je twijfel en onzekerheid overwint
– Hoe je je sterk verbonden voelt met je purpose

Liefs,

Dolly