OPEN UP TO
YOUR TRUE NATURE,
CREATE YOUR
OWN RIPPLE

Je hebt grote dromen, vurige verlangens en bent klaar voor een nieuw begin. Het is alsof er iets in jou zich klaarmaakt voor een nieuwe fase van je leven.

Je weet dat er een kracht in je schuilt die de wereld kan laten schudden.

En toch… het lijkt je nét te ontglippen.

Je voelt soms een energie in je opwellen die je haast bang maakt zo sterk. Wat is de gouden sleutel, hoe kom je tot die oerkracht?

Je hebt veel gelezen en geleerd. Veel mensen komen bij jóu voor wijze raad. Meditatie, coaching en yoga zijn je niet vreemd. Maar de doorbraak die nu voor je in het verschiet ligt, zal komen op een andere manier. Dat weet je en dat voel je.

Je wil naar het volgende level.

Je bent er klaar voor. Je weet dat energie, lef en vertrouwen alles gaan veranderen. En je wil concrete resultaten, maar niet door jezelf te pushen op de oude manier.

Je grootste verlangen is om te ontspannen én te creëren.
Om te vertrouwen én je dromen waar te maken.
Om te onthechten én overvloed te ontvangen.

Je wil de magie van het leven voelen. Bijzondere mensen ontmoeten, resultaten zien, overvloed manifesteren. Het leven ten volle leven. Je voelt dat het kan. Je weet dat er een andere manier is. En iets in jou zegt dat die manier ALLES zal veranderen.

Voor jou creëerde ik SPACE.

Sinds ik meedoe met SPACE is mijn leven drastisch veranderd. Ik heb mijn ideale baan gevisualiseerd en dat is precies wat ik nu doe. Ik ben super blij met mijn leven zoals het nu is. Dolly blijft me keer op keer inspireren. SPACE is mijn inspiratiebron.

Margriet Zwart

Sinds ik met SPACE ben begonnen is mijn hele leven veranderd. Ik durfde eerst niet maar ben gestopt met mijn baan en ben mijn eigen kapsalon begonnen, met mooie klanten die ik mag helpen. Waar ik Dolly eeuwig dankbaar voor ben is dat ik echt ben gaan voelen wat Ik wil. Ik ben Thuis gekomen bij mezelf!

Pauline Hoogland

Het enorm harde werken leverde mij fysieke klachten op, ik raakte de verbinding met mijn intuïtie kwijt en er was geen voldoening. Dolly liet mij inzien dat ik mijn nieuwe business mag draaien op feminine energie, intuïtie, gemak, joy en flow. Precies waar ik diep van binnen zo naar verlangde. Dolly laat niet enkel zien wat mogelijk is, ze is het levende bewijs hiervan – een inspiratiebron.

Stephanie van Vlerken

“Onderdeel zijn van SPACE is het mooiste wat mij in jaren is overkomen! Niet alleen hebben de verschillende onderdelen mij uit mijn burn-out geholpen, ik voel mij krachtiger en meer fierce dan ooit! Ik voel mij elke dag meer in mijn vrouwelijke kracht staan, kan steeds beter met al mijn emoties omgaan en ik werk nu zelfs toe naar mijn ultieme droomdoel: een eigen onderneming beginnen. Het SPACE- programma van Dolly is spiritueel en tegelijkertijd praktisch, vol moois dat je zal koesteren. ”

Esmée Richardson

Mijn leven staat in het teken van de potentie van mensen ontsluiten. Het is zowel simpel als magisch: Ik leid je naar je eigen waarheid, je goddelijke energie, je volle presence. Dat is wat er toe doet in dit leven.

Met welk verlangen je ook rondloopt…

Of je nou de partner van je dromen wil ontmoeten, klanten wil aantrekken, het geld wil manifesteren voor je droomhuis of eindelijk het lef wil hebben om die grote keuze te maken… alles is energie, alles begint met energie en alles wat je doet dat niet die essentie raakt, zal je weghouden bij wat er werkelijk mogelijk is voor jou.

Dit leven is magisch .

De magie vind je alleen als je de magie in jezelf ontsluit.

SPACE is het programma waarin je voor eens en voor altijd ja zegt tegen jouw unieke true nature.

SPACE is de ruimte waarin je je frequentie shift.

Dat is de sleutel die je zoekt. Dat is wat je voelt, dat opwelt, dat ja fluistert en wacht op jouw actie. Op het moment dat jij durft te kiezen voor jezelf en je intuïtie.

In SPACE maak je de shift. Je ontdekt de kracht van werken met je energie. Vanaf het eerste moment wordt je frequentie sterker en sterker. Vanaf dat moment trek je aan wat echt bij je past. Vanuit de actieve keuze voor de grootsheid die in jou fluistert ‘je bent er klaar voor’.

Ik heb in de afgelopen maanden een enorme groei mogen doormaken in mijn zelfvertrouwen en kracht, maar ook in ontzettend lekker in m’n lijf zitten. Dolly neemt je in SPACE mee in een heerlijk avontuur waardoor het leven veel intenser en mooier kan worden. Op meerdere vlakken. Mooier nog dan je je kan voorstellen nu.

Christel Overveen

Zonder SPACE had ik nooit gestaan waar ik nu sta in het leven. Nu kan ik eindelijk zeggen dat mijn intuïtie zich enorm in mij ontwikkeld heeft. Ongelooflijk mooi hoe sterk en duidelijk je intuïtie je de weg kan wijzen! Ik ben enorm dankbaar dat jij en SPACE op mijn pad zijn gekomen!!

Isabella Slot

Dolly is in mijn ogen de beste spirituele coach voor de spirituele ondernemer in Nederland. Tijdens de coach calls in SPACE helpt ze ons persoonlijk verder en weet ze altijd precies het juiste te verwoorden. Haar intuïtie staat dan volledig aan. Als je je dromen en verlangens waar wil maken is dit het juiste programma om te volgen.

Laura de Haan

Toen ik besloot om mezelf SPACE kado te doen, had ik nooit verwacht dat het na 2 jaar nog deel uit zou maken van m’n leven. Het is een supermooi programma dat gaat over de magische Space in jezelf. Het heeft mij geholpen om mijn eigen space te creëren en te claimen, maar ook om in mijn eigen sacred space te zijn. Ook de maandelijkse calls vind ik heel waardevol. Ik ben super dankbaar voor Dolly, voor haar fijne vibes en haar magische guidance. Als ik aan Dolly denk, dan voel ik liefde, authenticiteit en heel veel dankbaarheid.

Jacqueline Koopman-Roepke

SPACE is een keuze voor visioenen, dromen, wilde ongetemde bewegingen en de uitkristallisatie daarvan in tastbare vorm. Je verbindt je met je ziel, je voelt helder wat klopt, je hoeft niet meer te worstelen en pushen.

De wereld reageert op jouw energie.

Jouw evolutie is natuurlijk.

Oneindig. Open. Opwindend.

Het begint nu.

Het stroomt op alle vlakken, heerlijk hoe Dolly leert om je intenties voor jezelf en je business te belichamen, coderen en in flow te schrijven. Ik kijk er elke keer naar uit om met SPACE aan de slag te gaan, de heerlijke sensatie die hieruit ontstaat, maakt dat ik steeds voel ‘dit maakt mijn dag’.

Mariska Hendriks

Ik voel me bij jou onwijs op m’n gemak, je zegt altijd precies wat ik nodig heb op het juiste moment. Daarnaast maak je de wijsheden praktisch en begrijpelijk. Er is een hele nieuwe SPACE voor mij open gegaan vol warmte, liefde, energie en tintelingen.

Lenca Kwakman

Ik kreeg mijn purpose niet scherp en ik verloor mezelf in een rationele zoektocht, mede ingegeven door mijn academische achtergrond. SPACE is een programma dat rekening houdt met vrouwen als een WHOLE being. Het gaf mij letterlijk en figuurlijk de ruimte om mijn hart te openen en om te mogen dromen. Lieve Dolly dankjewel. Je hebt me uit mijn hoofd gehaald en me back into my magic gebracht.

Karin Ammerlaan

Het samenkomen met jou en de andere deelnemers vind ik ook heel fijn: het is een heerlijk in-check moment. Ik heb meer en meer het gevoel dat ik aligned met mijzelf en het universum werk in plaats vanuit MOETEN en van alles aan het doorduwen ben. Het feit dat ik ook een vraag kan stellen over mijn business, én daar een duidelijk en persoonlijk antwoord op krijg, vind ik mega waardevol. Dank je wel voor het mooie programma!

Iris van Gijzel

Wat je kan verwachten:

Een programma om radicaal te gaan leven zoals het leven voor jouw unieke persoon bedoeld is.

  • In SPACE vind je alle tools, rituelen, practices en transmissies om de shift van je leven te maken.
  • Alles online te volgen.
  • Lessen, rituelen, coaching en meer via video, audio, pdf, live calls.
  • Normaal een jaar toegang > Nu ONBEPERKT toegang
  • Inclusief het gehele SPACE curriculum, plus: meer dan 50 meditaties, een uitgebreide bibliotheek aan masterclasses, een sensual space, opnames van alle live calls en vele bonussen

NU IN YEAR OF MAGIC MET:

  • Een jaar lang maandelijkse live online masterclasses die samen jouw magische journey vormgeven.

Let op: zolang je kan aanmelden, is er nog plek. Er is is een maximum aantal plekken zodat ik je tijdens het traject persoonlijke aandacht kan geven, je vragen kan beantwoorden en je kan coachen tijdens onze calls.

Iets in mij zei: ‘Het kost je misschien een paar duiten, maar je weet diep van binnen dat dit aansluit bij waar jij nu naar op zoek bent’. Ook al ben ik normaal gesproken niet zo’n ‘afmaker’, ik neem elke week trouw mijn ‘space’ van waaruit ik al vele on purpose besluiten heb genomen, met gewenste resultaten voor mijn business én voor mijzelf. Het grote verschil (vind ik) met andere programma’s is dat er een soort ‘magisch randje’ aan de programma’s van Dolly zit, die ik consistent terugzie in haar mailtjes, filmpjes, huisstijl. Een relaxtheid, een flow, een overvloed. And I LOVE IT!

Dorien van den Berg

SPACE is de plek waar ik delen van mezelf kan ontdekken op mijn eigen tempo. De calls met Dolly zijn elke keer een nodige reminder dat ik mijn volste leven mag leven. Iets wat ik soms kan vergeten maar hoe sneller ik het weer door heb, hoe meer mooie momenten er ontstaan. Een ontzettend waardevol programma voor iedereen die meer vanuit het hart en lichaam wil leven. Thank you ❤️

Angelique Houtveen

Deelnemen aan SPACE is het meest waardevolle cadeau dat ik mezelf heb gegeven kort voordat ik twee ingrijpende operaties en een langdurig revalidatieproces inging. Door de lessen en vooral door de terugkerende coachsessies, heb ik de revalidatieperiode kunnen ervaren als een tijd waarin mijn persoonlijke groei op de eerste plaats kwam.

Henriette Gelinck

Toen Dolly een aanbod voor haar programma SPACE deed, voelde het gelijk goed en zonder twijfel ben ik ingestapt. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad! Naast de uitgebreide informatie en oefeningen waar je zelf mee aan de slag kunt, zijn er regelmatig live coachcalls met Dolly. Dit zijn écht mijn ‘me-time’ momenten. Vaak ingeleid door een meditatie zijn deze zowel ontspannend, helpend om in contact te komen met m’n gevoel en intuïtie. Inspirerend. Heerlijk! Wie weet wat deze reis me verder nog gaat brengen……I can’t wait! 🙂

Lorraine Mulders

Toen ik bij Dolly terecht kwam, zat ik in een flinke burn out en had ik net mijn baan opgezegd maar nog geen nieuwe.. Ik weet niet wat ik dacht want ik had het geld niet maar ik schreef me in voor SPACE. Maar alleen al het bijwonen van de live Coach Calls en de meditaties waren life changing en die doe ik nog steeds dagelijks. En wat echt alle verschil maakte was voor mij het intunen. Dat heeft écht voor magic gezorgd! De fysieke sensaties, synchroniciteiten en tekens zijn niet van de lucht. Veel dank lieve Dolly en team! ❤️

Daniëlle Noach

Ik ben nog maar net met het SPACE programma begonnen. Het maak nu al zo ongelofelijk veel impact. Elke les raakt me diep en blijft me echt een week zo bij. Het zijn levenslessen waarvan ik weet dat ze waar zijn, maar die ik nog niet eerder heb ontdekt.

Jitske Nijhuis

De beslissing om mij aan te melden voor SPACE zie ik als een keerpunt in mijn leven. Daarvoor was ik zó zoekende, ik wist wel ongeveer wat ik leuk en belangrijk vond, maar durfde er niet echt voor te gaan. De keuze om te investeren in mijzelf was mega spannend, maar ik ben er elke dag dankbaar voor dat ik dat heb aangedurfd. Het punt waar ik nu sta in mijn leven, de verdieping die ik voel en misschien nog wel het meest belangrijk: de zekerheid dat ik op de goede weg zit en de innerlijke rust die dat geeft, dat heb ik echt aan Dolly te danken. ❤

Sabine Mantel

Dolly haar manier van coachen raakt me op een diepe laag. Mijn hoofd kan er geen uitleg over geven. Mijn gevoel en intuïtie vind het heerlijk om op deze uitgedaagd te worden telkens een laag dieper in mezelf te gaan.

Marleen Kooi

SPACE is ook een compleet programma voor een ondernemer. Het biedt je zowel zakelijke inzichten als persoonlijke inzichten. Heel fijn zijn de steeds terugkomende coach calls zodat je Dolly je vragen kunt stellen. Fijn ook dat alle calls weer terug te luisteren zijn. Heel waardevol.

Cindy Bos-Meulendijk

Na elke module ben ik weer verwonderd hoe goed de oefeningen werken. Je legt alles heel goed en helder uit en het is een enorm goede opbouw. Alles is meteen toepasbaar en natuurlijk het allerbelangrijkste: het werkt!! Een voorbeeld: het lukte me nooit een filmpje op te nemen. Echt NIET LEUK… Maar nu na jouw uitleg en het intunen, gaat het wel goed!! Dat was voor mij zo’n openbaring. Ik ben nu net met DE SENSUAL SPACE begonnen. Machtig mooi!!!! Dus… Ik kan het IEDEREEN aanraden. Ik ben dankbaar voor SPACE en voor jou!!

Wendy Terlaak

Apart om te zeggen, maar… Ik heb veel gehad aan het dansen met mijn baarmoeder en van daaruit creëren. 🙃😊 Het bracht me in een andere flow van energie, sensualiteit en creativiteit. Het stroomt vrijer. Wat een trots en fun om mijn lichaam beleven, helemaal zoals het is. Ik kan de boodschappen van mijn innerlijke wereld helderder horen. Er is meer kalme kracht in de stappen die ik zet. Ik vier mijn eigenheid, sensualiteit en innerlijke wijsheid meer. Dit wordt elke keer weer verdiept tijdens de calls. Super tof om die rijkdom via SPACE te ontdekken en verder te exploreren.💖

Veerle Vandeput