HET IS TIJD

this is
your call

Stel je voor dat je gaat ownen wie je werkelijk bent? Stel je voor dat je je door niemand anders meer laat beïnvloeden? Stel je voor dat je echt VOLUIT voor je dromen en verlangens zou gaan?

Het is tijd om je leven een nieuwe wending te geven. Om het leven echt te leven.

Er is iets in je dat je oproept

Ga het nu maar
echt laten zien

Je bent al van zover gekomen.
Je hebt al zoveel dappere stappen gezet.
Je hebt al zoveel gedaan en overwonnen.

Niets of niemand kan je meer tegenhouden.
Als je je pijn juist erkent in plaats dat je ervoor wegloopt.
Als je open gaat staan voor je intuïtie in plaats van dat je bang bent voor je eigen licht en kracht.

Je hebt je al zo lang ingehouden en vaak aangepast.
Maar je hebt zoveel in je.
Het leven heeft je zoveel te bieden.
Je kan zoveel invloed hebben op je eigen leven en op het leven van zoveel anderen.
Je kan in die frequentie komen dat je alles aankan dat alles stroomt en dat niks of niemand je meer kan tegenhouden.

UNSTOPPABLE

Het is mogelijk.
Je hebt zoveel te
delen en te geven

 • jouw SPACE
 • jouw FREQUENCY
 • jouw IMPACT
 • jouw ENERGIE
 • jouw AANTREKKINGSKRACHT
 • jouw LIEFDE

the universe is calling

voor

 • SUCCES
 • LIEFDE
 • GELD
 • IMPACT
 • INVLOED
 • AANTREKKINGSKRACHT

ben je erbij?

tune in
to space

Open up is de ervaring waarin je die diepere laag van verlangen gaat voelen.Waarin je gaat doordringen tot de essentie van wie je bent en wat je wil. Je gaat anders kijken. Alles wordt anders. In a very good way…

open up

to the life of
your dreams

Jarenlang dacht ik dat mijn leven wel prima was. Ik had een paar fijne vrienden, een prima lopend bedrijf, ik deed leuke dingen. Maar toch voelde ik diep van binnen dat ik een roeping had die groter was. Dat het leven anders kan zijn. Ik ben daar open voor gaan staan. Heb mijn methode ontwikkeld om mensen helemaal te openen. Als je niet weet wat mogelijk is, moet je gaan vertrouwen en geloven om het echt te gaan zien en ervaren. Er is zoveel meer als je anders durft te zijn. Als je je opent voor mogelijkheden die veel grootser zijn dan je kan bedenken.

Je weet dat de energie die je uitstraalt, bepalend is voor wat je: Aantrekt; Teweeg brengt; En mogelijk maakt.

Als je straalt en intune bent met die hoge frequentie. Dat is je grote kracht. Dat is wat je ongelooflijk aantrekkelijk maakt. Wat je die glow geeft en flow. En zeker ook creatief maakt en vertrouwen geeft. Diep vertrouwen dat zoveel meer mogelijk is, en dat je dat gaat waarmaken.

Wat nodig is om die energie te verhogen?
Je openen voor de potentie en magic die in je zit.

DON’T DIE WITH THE MUSIC STILL IN YOU.

Discover your true nature &
own your greatest power is

hét event voor
jouw persoonlijke
breakthroughs

Dit is wat maakt dat je het wel durft. Dit zorgt ervoor dat je het werkelijk voelt; vertrouwen, zin, geluk, voldoening. Dit is wat je resultaten bepaalt. Wat verandert hoe anderen naar je kijken. Dat ervoor zorgt dat mensen je echt zien. Dit is wat je plezier en voldoening geeft. Dit is wat bepaalt in hoeverre je je purpose kan leven. Dit is wat je leven transformeert van prima naar bezield en vol nieuw potentieel.

tijdens

TIJDENS OPEN UP
ONTDEK JE

 • Wat je diepste verlangens en droomdoelen zijn
 • Hoe je je diepste wensen uit laat komen
 • Hoe je kansen en mooie mensen aantrekt in je leven
 • Hoe je door zelf die shift te maken je leven transformeert

wat gaan we doen tijdens

OPEN UP

Even helemaal weg van je ‘normale’ leven. Dat is nodig. Hierdoor kunnen de inspiratie en inzichten die je ontvangt werkelijk landen. Je gaat anders kijken en komt in een andere ‘frequentie’. Je ontdekt waar je bent weggegaan bij jezelf, waar je je aan hebt gepast en hoe je weer terug komt. Terug bij die dappere levenslustige persoon die bergen kan verzetten. Die energie voelt en lef heeft. En vooral: zin heeft om het echt te gaan leven!

 • Je heft blokkades op die je nu tegenhouden.
 • Gaat belangrijke blinde vlekken doorzien.
 • Voelt tot in elke vezel in je lichaam waarom je hier bent.
 • Ziet duidelijke volgende stappen en keuzes voor je.
 • Verbindt je met je intuïtie zodat je ziet wat je te doen staat.
 • Breek door naar een nieuw leven van voelen, durven, leven.

open up

is voor jou als

Als je op je eigen manier succes wil realiseren. Als je open staat voor iets nieuws maar het ook graag grounded en praktisch houdt. Als je open staat voor grote transformatie. Als je ambitieus bent en zin hebt in bijzondere resultaten. Als je je wel eens eenling voelt en het leuk vindt om mensen te ontmoeten waar je je mee verbonden voelt. Als je weet dat je zelf degene bent die groei in de weg zit maar ook mogelijk kan maken.

TWIJFELEN MAG.

MISSCHIEN VIND JE HET ENG OM EEN KAARTJE TE KOPEN. ER MAG EEN STEMMETJE ZIJN DAT ROEPT ‘WIE DENK JE WEL DAT JE BENT. DOE NORMAAL.’

MAAR VOEL OOK DIE DIEPE ‘JA, IK WEET DAT HET ANDERS KAN’.DAT IS HET CRAZY GEVOEL DAT JE TE VOLGEN HEBT.

over

Dolly Heuveling van Beek

Dolly is schrijver, spreker en socioloog. Ze leerde 40.000 mensen online mediteren en laat op grote schaal mensen hun true nature ervaren en grote impact verwezenlijken. Het is haar passie en missie om mensen hun ware potentie te laten ervaren. En te laten zien dat je true nature hierin van doorslaggevende betekenis is. Ze gelooft dat intuïtie, high performance en succes hand in hand gaan en dat die combinatie leidt tot geluk, vrijheid en het hebben van je eigen unieke impact.


Ben je erbij?

veel gestelde
vragen

Ik vind events spannend, is dit wel iets voor mij?

OPEN UP wordt een plezierige, veilige space om te gaan ontdekken wat je te doen hebt.
Ik houd zelf ook niet van oefeningen met je buurman waar je heel ongemakkelijk van wordt. Ik zal je nooit pushen om iets te doen of voelen wat je niet wil. Dus: geen gekke dingen. Niet zweverig maar real worden, met een flinke portie magic. Relaxed de ervaring over je heen laten komen. Wel de crazy impact waar je naar verlangt.

Wat moet ik meenemen?

Ik zorg voor alles dat je nodig hebt: pen, papier, lunch, hapjes en drankjes. Als je een mooi dagboek of aantekeningenboek hebt, kun je dat uiteraard zelf meenemen. Verder zal het je die dagen aan niks ontbreken.

Ik woon ver weg, organiseer je dit event ook wel eens ergens anders?

OPEN UP organiseer ik alleen in Almere maar ik zou je sowieso aanraden om een hotel te boeken zodat je 3 dagen lekker weg bent van huis en je dagelijks leven. De grootste inzichten komen als je even echt uitzoomt. Er zijn hotels op loopafstand van theater KAF.

Hoe lang geldt de early bird?

Deze verdwijnt binnenkort. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, waarschijnlijk verdwijnt de korting al snel. Dus heb je zin in een bijzonder event met grootse inzichten en resultaten, meld je dan direct aan.