Wil je op de hoogte blijven?

Als je verandering wilt en door wil breken naar het next level dan zijn de live events van Dolly voor jou. Tijdens de dagen samen ontdekken we wat nodig is voor jou. Je krijgt afstand van je dagelijks leven en patronen. Je ziet de meest belangrijke dingen weer in het juiste perspectief. Alle events zijn gericht op mega shifts en duurzame resultaten in je leven en werk.

Dolly LIVE - driedaags seminar -

data volgen

Tijdens dit intensieve 3-daagse seminar ontdek je manieren om jouw impact te vergroten. Je voelt je energie overvloedig stromen als je je creatieve, crazy zelf kan zijn. Je wil een positieve impact op de wereld hebben. Je wil jezelf in de spiegel aan kunnen kijken en weten: ik doe alles om de beste versie van mijzelf aan de wereld te laten zien. Tijdens Dolly LIVE – Create your own ripple krijg je de kennis, inzichten en doorbraak om je impact x10 te laten gaan.

Spirit Business Event

Dolly organiseert ook samen met Simone Levie het Spirit Business Event. Het Spirit Business Event is een begrip aan het worden voor ondernemers die geloven dat ondernemen niet alleen gaat om slimme strategie├źn en acties maar juist begint bij jouw eigen energie. Je contact met je intu├»tie en het vertrouwen dat je uitstraalt, hebben een enorme invloed op jouw succes en (werk).

Wil je op de hoogte blijven?