Wil je op de hoogte blijven?

GRATIS

Een inzicht en een actie. Zo simpel kan het zijn om jouw pad verder te volgen. Met veel liefde en aandacht maakte ik deze cursussen voor je. Om je te laten ontdekken wat jouw volgende stap is. Open up to your true nature met mijn meditaties, droomdoel-inzichten of door de videocursus voor coaches die (nog meer) impact willen met hun werk.

Gratis meditatie mini cursus

Toen ik voor het eerst mediteerde, vond ik het heel fijn om de rust en stilte te ervaren. Toch hield ik het niet vol. Ik vond het veel te lang duren en mijn lichaam deed pijn. De sleutel was voor mij: lak hebben aan de regels. Zo ontdekte ik een manier van mediteren die ik wel vol kan houden. Deze methode wil ik jou ook leren!

Start met je droomdoelen

Als je je droomdoelen wilt realiseren dien je stappen te zetten, kleur te bekennen, te reflecteren, stil te staan bij wat voor jou belangrijk is en zoveel meer.

In het droomdoelendoeboek vind je oefeningen en inspiratie om hiermee te starten. Vraag het gratis aan en begin vandaag met jouw droomdoelrealisatie.

Coachen met impact en resultaat

Als je werkt met mensen, in welke rol dan ook, dan is er een heel pakket aan coachvaardigheden die je in kunt zetten en waarin je je kunt ontwikkelen. Ik zie dat het vaak mis gaat op het vlak van de relatie en emoties. In de gratis training coachvaardigheden ontwikkel je je hierin zodat je betere relaties hebt, meer resultaat bereikt en meer kunt genieten van het contact met de mensen om je heen.

Wil je op de hoogte blijven?