Coachen met impact en resultaat – Les 3

Zo trek je klanten aan

In deze derde les geef ik je mijn belangrijkste tips over het groeien van jouw business.
Ik heb in korte tijd mijn bereik enorm vergroot.
Mijn mailinglijst groeide in een paar jaar tijd van 80 naar bijna 60.000 abonnees.
Op Instagram ging ik van een hele tijd rond de 50 naar inmiddels meer dan 25.000 volgers.

Hoe bouw je zo’n grote community die je waarde kan geven en die bestaat uit potentiële klanten?
Ik verdiep me continu in wat werkt en wat niet en hoe je succesvol je bereik kan laten toenemen.
Heel belangrijk; om je bedrijf te laten groeien, je bereik te laten toenemen en uiteindelijk om je mooie en belangrijke werk te kunnen doen en blijven doen.

Je ontdekt in de les van vandaag wat ik deed om onderscheidend te zijn in de markt, hoe ik mijn expertstatus enorm liet groeien en hoe je veel krachtiger en unieker kunt communiceren. Ik geef je bovendien een korte communicatie-handleiding waarmee je direct je communicatie via o.a. blogs en social media-posts kunt opzetten of aanpassen.

Bekijk de video en leer het in deze laatste les.