Bezielde ondernemer met een verlangen naar impact en overvloed, dit is mijn uitnodiging aan jou.

Wat ik nu ga zeggen is misschien triggerend. Maar wat ik ga zeggen, had ik graag van iemand gehoord die ik mag, die een verschil maakt, die haar hart volgt. Iemand met werk zoals ikzelf.

Omdat ik dan eerder had geweten dat het mogelijk is.

Ook voor iemand die sensitief is, die vooral passie heeft voor haar werk en die niet primair gedreven wordt door geld.

Ok, hier is het:

Ik heb miljoenen omgezet de afgelopen jaren.

Met programma’s en producten die gaan over persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Ik maak iets wat ik zelf helemaal leef, waar ik enthousiast over ben en waarvan ik weet dat het de levens van mijn klanten zal veranderen.

Waarom ik dit deel?

Omdat jij wellicht ook gepassioneerd bent over je werk en opgewonden over de mogelijkheden van je ondernemerschap. Maar nog niet de resultaten ziet waarvan je weet en zeker hoopt dat ze mogelijk zijn.

Ik zeg het ook omdat het tijd is: meer geld in de handen van vrouwen. Dat alleen zal de wereld veranderen. Dat begint met vrouwelijke ondernemers die gaan geloven: ik kan heel veel geld verdienen en ontdekken hoe.

Geloof me:

Je kan de levens van je klanten veranderen, heel succesvol zijn én het allemaal doen op een manier die 100% bij jou past.

CLICK is het programma waarin je precies ontdekt hoe JIJ dit gaat doen.

Zonder ingewikkelde techniek.
Op een manier die helemaal goed voelt voor je lichaam.
Terwijl jij overvloed (💸) ontvangt voor je mooie werk.

Samen veranderen we de wereld. Niet alleen door wat we doen maar DOOR HOE WE HET DOEN.

Business is je instrument en je blessing. Het internet je portal tot impact en overvloed.

Ik combineer strategie met energie en laat het internet voor me werken.

Mijn belangrijkste strategie ís energie.

Het sijpelt door in alles wat ik maak en bepaalt de aantrekkingskracht van mijn aanbod. De energie die je zelf voelt, bepaalt de energie in je lancering. Het geeft je potentiële klanten een gevoel. Dit gevoel is waar het allemaal om draait.

In CLICK geef ik je alles wat je nodig hebt: alle strategieën. Dus heel concreet en stap voor stap. Maar zeker ook de energetische codes, begeleiding en tools. Zodat jij de juiste keuzes kan maken én ontdekt wat al het verschil maakt: jouw eigen energie en de aantrekkingskracht die hieruit voortvloeit.

De inzichten in CLICK hebben mijn hele leven veranderd. Ik ging van hard werken, veel content maken, een team bouwen en altijd de druk voelen om een ‘echte ondernemer’ te zijn naar een leven waarin ik ontspan, plezier heb, mediteer, droom en geniet. En niet ondanks maar dankzij dit leven mijn grootste dromen vervul: IMPACT en OVERVLOED.

Financiële overvloed. Vrijheid om te doen en verkopen wat je wil. Jouw ultieme business en levensstijl.

Het is allemaal mogelijk. En het hoeft niet op de ‘oude’ manier met uitgebreide berekenende en geteste funnels, heel veel content, SEO of knipperende pijlen. Het gaat om jouw eigen magic. Dat is wat je klant aantrekt, wat je aanbod onweerstaanbaar maakt en zorgt voor de click. En nog een en nog een en nog een…

CLICK is voor jou als je:

  • Genoeg hebt van de middelmatige resultaten die je lanceringen je opleveren.
  • Onzeker wordt van de grootse successen die je voorbij ziet komen maar zelf niet ervaart.
  • Geen zin hebt om elke dag bergen content te creëren of de hele dag te werken voor weinig resultaat.
  • Moe bent van het uitproberen strategieën die niet werken en je niet blij maken.
  • Geen groot team wil. Maar wel klaar bent voor een nieuw level van business succes.

In CLICK ontdek je:

  • Hoe een lancering een expansieve, opwindende en overvloedige ervaring wordt.
  • Wat ervoor zorgt dat je aanbod onweerstaanbaar wordt voor je ideale klanten.
  • Hoe je bedrijf jou alles geeft waar je naar verlangt: geld, impact, plezier, purpose, vrijheid en steeds meer vertrouwen dat er nog meer mogelijk is.

In CLICK geef ik je alle inzichten, voorbeelden en technieken waarmee ik op grote schaal impact creëer en geld verdien. Terwijl ik geniet van vrijheid en expansie. Elke dag.

Ik deel zowel de praktische, concrete als de energetische, emotionele en spirituele tools voor meesterlijke soul aligned business. In 5 uitgebreide modules leer ik je exact en stap voor stap hoe je je programma’s lanceert en verkoopt. Het praktische deel én de energetische codes. Want een goede lancering en overvloedige sales beginnen met jouw energie, jouw aantrekkingskracht en de manier waarop je boven jezelf en de markt uitstijgt. Dit is juicy stuff. Laten we erin duiken.

Ready?

Wat zit er precies in CLICK?

In 5 modules ontdek je stap voor stap wat een lancering succesvol maakt, met alle details en het grotere plaatje. Meer dan 20 lessen/codes/energetics (verschillende vormen waaronder audio en video) waardoor je stap voor stap alles ontdekt dat je moet weten om next level te gaan met jouw bedrijf dmv jouw eigen online magic en lanceringen met overvloedige sales.

Ik ben nog geen ondernemer maar denk er wel over dat te worden, is dit iets voor mij?

CLICK is voor ondernemers die willen ontdekken wat een lancering succesvol maakt vanuit strategisch en energetisch perspectief. Deze inzichten kun je toepassen zodra je ondernemer bent en een idee hebt van wat je aan wil bieden. Als je nog geen ondernemer bent, dan ben je ook welkom. Het zal je helpen je bedrijf vanaf het begin vorm te geven op basis van deze inzichten.

Voor wat voor ondernemers is dit?

Je verkoopt iets online of je wil leren hoe dit te doen. CLICK is zowel voor beginners als ondernemers die al veel omzet hebben en next level willen gaan. Als je aanbod bestaat uit online programma’s of diensten en je bent een personal brand (je bent zelf de afzender, niet een anoniem merk of brand) dan is alles 1 op 1 toe te passen. Verkoop je producten of werk je alleen offline dan is bijna alles toepasbaar maar zal je je soms minder in voorbeelden herkennen.

Waarom is dit een belangrijk programma?

Er vindt een kantelpunt plaats in de markt. Even zwart/wit gezegd: je hebt de ‘oude’ content knallers die consistent manipuleren en pushen met primaire focus op conversie en er is een nieuwe generatie ondernemers aan het opkomen die zeer succesvol is vanuit vrouwelijk energie, aantrekkingskracht en bezieling. Ga mee op deze golf en je bent een leider en expert voor in deze beweging. En vooral: je geniet van de voldoening en overvloed die dit genereert.

Hoe lang duurt het programma?

Gedurende 5 weken opent elke week een nieuwe module met meerdere lessen. Ik vind het zelf altijd fijn om een beetje mee te varen op het tempo van een programma. Maar je kan het verder helemaal op eigen tempo doen en houdt onbeperkt toegang tot alle inhoud.

Wat als ik tijdens het programma vastloop of iets niet snap?

Er zijn minstens 5 live online sessies waarin je mij je vragen voor kan leggen. Ik help je verder en coach je waar nodig. Als je er niet bij kan zijn, kun je vragen insturen.

Ik ga op vakantie / heb het heel druk / doe al een andere opleiding, wat nu?

Je krijgt elke week toegang tot een nieuwe module maar je kan het geheel op je eigen tempo doen. Je houdt onbeperkt toegang tot dit programma. Dit is het soort inhoud waar je nog vaker naar terug zal willen gaan. Voor een energetische boost, voor de juiste energetic upgrade, om uit een dip te komen of om weer even in een van de theoretische delen te duiken tijdens de lancering waar je dan in zit.

Wanneer beginnen we?

Click start op 28 juni!