Je kan de levens van je klanten veranderen, heel succesvol zijn én het allemaal doen op een manier die 100% bij jou past.

CLICK is het programma waarin je precies ontdekt hoe JIJ dit gaat doen.

Samen veranderen we de wereld. Niet alleen door wat we doen maar DOOR HOE WE HET DOEN.

Business is je instrument en je blessing. Het internet je portal tot impact en overvloed.

Weet je wat mijn succes bepaalt? De manier waarop ik lanceer en verkoop. 

Mijn succes is er niet ondanks dat ik mijn eigen energie op de nummer 1 prioriteit heb staan maar juist vanwege die keuze.

Ik ben dol op kennis en deel alle belangrijke inzichten en strategieën in CLICK. Maar wat maakt je aantrekkelijk voor klanten? Juist! Je energie, je vibe.

In CLICK geef ik je alles wat je nodig hebt: alle strategieën. Dus heel concreet en stap voor stap. Maar zeker ook de energetische codes, begeleiding en tools. Je weet eindelijk echt goed te verkopen en overvloedig te lanceren, juist door wat je uitstraalt.

De inzichten in CLICK hebben mijn hele leven veranderd. Ik ging van hard werken, veel content maken, een team bouwen en altijd de druk voelen om een ‘echte ondernemer’ te zijn naar een leven waarin ik altijd het vertrouwen voel dat een succesvol, impactvol en groeiend bedrijf me geeft.

CLICK geeft jou als bezielde ondernemer vleugels. Zodat je je grootste dromen kan vervullen en met je bedrijf realiseert wat mogelijk is: IMPACT en OVERVLOED.

Financiële overvloed. Vrijheid om te doen en verkopen wat je wil. Jouw ultieme business en levensstijl.

Ik heb een paar dagen geprobeerd de innerlijke drang mee te willen doen te weerstaan. Het was voor mij heel nieuw om spontaan veel geld uit te geven aan een online programma. Maar er was geen houden aan, ik moest me gewoon aanmelden.

Inhoudelijk heb ik enorm genoten van zoveel focus, kennis en inspiratie! Ik heb meer geleerd in deze 5 weken dan in ruim 10 jaar HBO opleiding. Het voelt echt fantastisch om nu te weten wat ik wil en de tools te hebben. Ik ben Dolly oneindig dankbaar voor haar wijsheid, helderheid en vertaling van de ‘nieuwe energie’. Het heeft me voorgoed veranderd.

Mieke Maria Vreugdenhil

Met CLICK heb ik geleerd hoe ik op mezelf kan intunen en vanuit mijn eigen kern en gevoel kan verkopen en lanceren. Ik zie nu al hoe de aantrekking als vanzelf werkt. Zonder dat het ongemakkelijk voelt of ik iemand hoef te zijn die ik niet ben.

Katja de Beurs

Wat een geschenk is CLICK in mijn leven! Ik voelde direct de CLICK en wist: Hier moet ik bij zijn! Ik en mijn partner, die ook ondernemer is, duiken steeds bij onszelf naar binnen, naar de juiste frequentie of vibe voor creatie, lancering & verkoop. De ideeën stromen en de sky is the limit. Wij staan aan! Dankjewel lieve Dolly & team, super super dankbaar voor dit leerzame proces waar wij ons leven lang van kunnen profiteren ❤️

Karin Dondertman

Ik ben jurist en al 29 jaar ondernemer en wilde een boek schrijven. In eerste instantie kon ik me niet goed voorstellen wat CLICK voor me kon betekenen, maar ik voelde diep van binnen dat ik mee wilde doen. Dankzij CLICK is mijn boek een programma geworden. Mijn ervaring leent zich niet alleen voor het schrijven van een boek, maar ook voor video’s, audio en webinars die ik met de skills die ik in CLICK geleerd heb via het internet kan aanbieden. Ik heb er heel veel zin in.

Henriette Gelinck

Ik heb een goed lopend bedrijf, maar voel ook waar ik mijn groei tegenhoud. CLICK pastte perfect bij de twijfels waar ik mee rondliep. Ik kan nu authentieker mijn boodschap en visie delen. Ik heb meer plezier in de lancering waar ik nu inzit. Ik vond het daarnaast super om op deze manier een kijkje in de keuken van Dolly te kunnen nemen. Ik kan alles vragen over hoe zij dingen doet en omging met de uitdagingen in het ondernemerschap. Voor iedere ondernemer die toe is om een laag dieper te gaan en vanuit daar te groeien kan ik CLICK aanraden.

Marjolein Mennes

Ik begon aan CLICK omdat ik wil ondernemen vanuit intuïtie, creativiteit en vanuit mijn energie mensen wil aantrekken. Het programma CLICK biedt precies dat. Hierdoor had ik in twee weken prachtige resultaten met mijn lancering van Helend Schrijven. Thanks Dolly dat jij onderneemt vanuit energie, intuïtie en dit weet om te zetten naar de realiteit waarin we leven.

Anneliek van der Heijden

Als yogadocent ben ik me bewust van het belang van een juiste energie tijdens mijn lessen. Door jouw werkwijze en het omarmen van de vrouwelijke energie, kan ik het nu ook toepassen in het zakelijke deel van mijn bedrijf; het stelt me beter in staat om keuzes te maken, zowel zakelijk als ook privé.

Het helpt me ook mijn eigen grenzen te bewaken. Eerder verlaagde ik bijvoorbeeld wel eens een offerte in de hoop dat hij alsnog werd geaccepteerd. Dat leidde tot minder geld en energie. Die tijd is voorbij.

Er gebeurt van alles, ik kan nu goed intunen op de juiste energie voor mijn toekomstige klanten. Dat maakt content een stuk makkelijker en leuker! 😊 CLICK is echt een schatkist om steeds datgene uit te halen wat ik op dat moment nodig heb.

Jeannette Grootendorst-Nijhuis

Het is allemaal mogelijk. En het hoeft niet op de ‘oude’ manier met uitgebreide berekenende en geteste funnels, heel veel content, SEO of knipperende pijlen. Het gaat om jouw eigen magic. Dat is wat je klant aantrekt, wat je aanbod onweerstaanbaar maakt en zorgt voor de click. En nog een en nog een en nog een…

CLICK is voor jou als je:

  • Genoeg hebt van de middelmatige resultaten die je lanceringen je opleveren.
  • Onzeker wordt van de grootse successen die je voorbij ziet komen maar zelf niet ervaart.
  • Geen zin hebt om elke dag bergen content te creëren of de hele dag te werken voor weinig resultaat.
  • Moe bent van het uitproberen strategieën die niet werken en je niet blij maken.
  • Geen groot team wil. Maar wel klaar bent voor een nieuw level van business succes.

In CLICK ontdek je:

  • Hoe een lancering een expansieve, opwindende en overvloedige ervaring wordt.
  • Wat ervoor zorgt dat je aanbod onweerstaanbaar wordt voor je ideale klanten.
  • Hoe je bedrijf jou alles geeft waar je naar verlangt: geld, impact, plezier, purpose, vrijheid en steeds meer vertrouwen dat er nog meer mogelijk is.

In CLICK geef ik je alle inzichten, voorbeelden en technieken waarmee ik op grote schaal impact creëer en geld verdien. Terwijl ik geniet van vrijheid en expansie. Elke dag.

Ik deel zowel de praktische, concrete als de energetische, emotionele en spirituele tools voor meesterlijke soul aligned business. In 5 uitgebreide modules leer ik je exact en stap voor stap hoe je je programma’s lanceert en verkoopt. Het praktische deel én de energetische codes. Want een goede lancering en overvloedige sales beginnen met jouw energie, jouw aantrekkingskracht en de manier waarop je boven jezelf en de markt uitstijgt. Dit is juicy stuff. Laten we erin duiken.

Ready?

CLICK is een onderdompeling in het genot van ondernemen. Dolly laat zien hoe je anders kunt kijken naar ondernemen en verkopen. Vanuit energie en gevoel naar praktische bewuste actie. De concrete tips die Dolly geeft, zijn goud waard.

Ruth de Hoog

Omdat ik geen online business heb maar een keten van wax salons heb ik behoorlijk getwijfeld of CLICK iets voor me zou zijn. Maar ik ben zo blij dat ik voor CLICK heb gekozen! Mijn marketing is grotendeels online. En daar geeft CLICK veel inzichten om je business te laten groeien. Maar CLICK gaat over veel meer dan online lanceren. Ík groei, ben meer ontvankelijk en weet daardoor beter hoe ik mijn bedrijf kan laten groeien. Wanneer je twijfelt over de investering dan beveel ik je van harte aan je intuïtie te volgen: het is de investering dubbel en dwars waard. Je krijgt goud in handen.

Miriam Meester

Ik dacht altijd dat online verkopen niks voor mij was. Bij Dolly zag ik voor het eerst een kant van de online wereld die me wel intrigeerde en waar ik meer van wilde weten. Dus kocht ik CLICK en begon aan een magische reis.

Het was de investering meer dan waard. Dolly geeft zoveel waardevolle informatie, prachtig opgebouwd in dagelijkse opdrachten. Naast dat je het steeds beter gaat begrijpen, ga je het ook steeds meer voelen. Deze combinatie was voor mij echt eye-opening. En de live coaching van Dolly is van onschatbare waarde.

De waarde van CLICK is eigenlijk niet te omschrijven. Ik ben heel dankbaar dat ik die dag op: JA IK DOE MEE!, heb geklikt. CLICK heeft mijn hart voor verkopen sneller doen laten kloppen en me mijn eigen potentie helemaal laten voelen! Dit alles op een manier die helemaal bij mij past. Met die ene CLICK zette ik de verandering in naar zoveel meer dan ik ooit voor mogelijk gehouden heb!

Claudia Penders

CLICK is echt SUPER. Ik volg al jaren heel wat business trainingen en die gaan voornamelijk over strategieën, over technische shizzle, over hoe vaak posten enz. Bijna altijd in de mannelijke energie van duwen en trekken. CLICK van Dolly gaat over ondernemen vanuit flow, vanuit vrouwelijke energie, zonder moeite maar wat echt bij je past.

Ik heb zoveel geleerd en elke dag pas ik meer en meer toe in mijn business. Het voelt super goed aan, ik maak keuzes in mijn zaak die echt bij me passen en die ik leef. Het voelt niet meer als moeten maar juist als het volgen van mijn gevoel. En dat kost me zoveel minder energie. Waardoor ik me kan focussen op mijn klanten.

Fran Bekker

Ik ben al een tijdje bezig met ‘energetics’ en toen kwam jouw challenge voorbij. Het sprak mij erg aan en ik voelde dat ik dit wou doen. Ik wou graag weten hoe jij dat deed. CLICK was een ware sensatie. Wat een feest.

Zo fantastisch hoe jij speelt met energie en toch heel dicht bij jezelf blijft. Ik heb jouw warmte gevoeld en de liefdevolle ruimte die jij hebt gehouden voor alle deelnemers.

CLICK is echt niet zweverig, nee juist niet. Je houdt dat goed in balans. Erg fijn om jou als teacher te hebben. Je bent open, eerlijk en liefdevol en neemt voor een ieder die dat nodig heeft de tijd. Dank je wel voor de verdieping, de handvatten en tools die ik heb gehad. Ik heb veel geleerd.

Risma Thakoerdat

CLICK is hemels. Ik ben door het programma in beweging gezet. Ik voel mij vrijer in mijn ondernemerschap omdat ik het op mijn manier mag doen, juist! Ik mag het doen van mezelf en ik wil het alleen maar op deze manier. Dit geeft mij het gevoel van vertrouwen in mezelf, mijn kennis en ervaringen en als onderneemster. Ik ben geen typische onderneemster, maar gewoon mezelf. En dat werkt JUIST! CLICK is voor mij de combinatie van leren, bouwen en genieten van het proces. Ik zie meer en meer mijn eigen potentie. Het is een feest.

Gerlinde Besten

Ik ben blij dat ik heb meegedaan aan CLICK omdat het aansluit bij hoe ik klanten wil aantrekken. Vanuit flow, niet vanuit pushen en focus op resultaat. Vanuit je hart omdat je dan mensen raakt. Vanuit je roeping en bezieling om andere mensen te mogen helpen.

Er is ontzettend veel aanbod gekomen, de flow kant maar ook de business kant. De live sessies zijn fijn voor extra verdieping en om vragen te stellen waardoor je antwoord krijgt voor jouw persoonlijk vraagstuk. Kortom, ik ben enthousiast over het programma, en over Dolly. Ze is een inspiratiebron, heeft veel liefde die ze deelt en is oprecht, open en eerlijk.

Deborah Holleman

CLICK van Dolly heeft een grote transformatie in gang gezet. Voor mij viel er ontzettend veel op zijn plek, ook vanuit het verleden en het programma is een heerlijke combinatie van innerlijk werk met praktische tips om de onderneming en jezelf te laten groeien.

Dolly heeft altijd de juiste energie die je helpt om de volgende stap weer met enthousiasme en liefde te zetten. Het gaat niet alleen om de uiterlijke resultaten maar ook waar je voor staat en met welke energie je dit neerzet. Gun jezelf een kado dat je meer brengt dan een sale of een lancering. Alleen al bij de live-sessies aanwezig zijn gaat een enorm verschil maken in wat je ervaart en creëert.

Albert Stevens

Ik heb erg genoten van CLICK! Dolly heeft me laten zien hoe ik mezelf kan openen voor de potentie en de oneindige mogelijkheden van het internet, zonder dat dit overweldigend hoeft te zijn. Daarnaast ben ik veel meer in de juiste flow in het “nu” en laat ik de daaruit voortvloeiende keuzes mijn toekomst creëren. Heel krachtig en fijn.

Dorien van den Berg

CLICK is in twee woorden: heerlijk en magisch.

Ik was nog niet begonnen met ondernemen toen CLICK op mijn pad kwam en dacht daardoor: “Nou eerst maar eens wat geld verdienen voordat ik weer een cursus aanschaf”. Toch voelde ik vanaf het moment dat Dolly over CLICK vertelde dat ik dit moest gaan doen, en wat ben ik blij dat ik dit gevoel gevolgd heb!!

Het was precies wat ik nodig had om echt energetisch klaargestoomd te worden voor het lanceren van mijn business. De tools die worden aangereikt helpen om iedere keer opnieuw weer te verbinden met jezelf, een heerlijk gevoel.

Ik ben heel erg dankbaar dat Dolly al haar wijsheid in dit programma heeft gestopt. Ze heeft me laten zien dat ondernemen moeiteloos, magisch en overvloed is. Dankjewel Dolly, voor je wijsheid en je heerlijke energie, ieder dag weer opnieuw. <3

Myrthe Berkers
Wat zit er precies in CLICK?

In 5 modules ontdek je stap voor stap wat een lancering succesvol maakt, met alle details en het grotere plaatje. Meer dan 20 lessen/codes/energetics (verschillende vormen waaronder audio en video) waardoor je stap voor stap alles ontdekt dat je moet weten om next level te gaan met jouw bedrijf dmv jouw eigen online magic en lanceringen met overvloedige sales.

Ik ben nog geen ondernemer maar denk er wel over dat te worden, is dit iets voor mij?

CLICK is voor ondernemers die willen ontdekken wat een lancering succesvol maakt vanuit strategisch en energetisch perspectief. Deze inzichten kun je toepassen zodra je ondernemer bent en een idee hebt van wat je aan wil bieden. Als je nog geen ondernemer bent, dan ben je ook welkom. Het zal je helpen je bedrijf vanaf het begin vorm te geven op basis van deze inzichten.

Voor wat voor ondernemers is dit?

Je verkoopt iets online of je wil leren hoe dit te doen. CLICK is zowel voor beginners als ondernemers die al veel omzet hebben en next level willen gaan. Als je aanbod bestaat uit online programma’s of diensten en je bent een personal brand (je bent zelf de afzender, niet een anoniem merk of brand) dan is alles 1 op 1 toe te passen. Verkoop je producten of werk je alleen offline dan is bijna alles toepasbaar maar zal je je soms minder in voorbeelden herkennen.

Waarom is dit een belangrijk programma?

Er vindt een kantelpunt plaats in de markt. Even zwart/wit gezegd: je hebt de ‘oude’ content knallers die consistent manipuleren en pushen met primaire focus op conversie en er is een nieuwe generatie ondernemers aan het opkomen die zeer succesvol is vanuit vrouwelijke energie, aantrekkingskracht en bezieling. Ga mee op deze golf en je bent een leider en expert voor in deze beweging. En vooral: je geniet van de voldoening en overvloed die dit genereert.

Hoe lang duurt het programma?

Gedurende 5 weken opent elke doordeweekse dag een nieuwe les. Ik vind het zelf altijd fijn om een beetje mee te varen op het tempo van een programma. Maar je kan het verder helemaal op eigen tempo doen en houdt onbeperkt toegang tot alle inhoud.

Wat als ik tijdens het programma vastloop of iets niet snap?

Er zijn tijdens de looptijd van het programma 2 live online Coach Calls met mij waarin je me al je vragen kan stellen en ik je verder kan helpen en coachen.

Ik ga op vakantie / heb het heel druk / doe al een andere opleiding, wat nu?

Je krijgt elke dag toegang tot een een nieuwe les maar je kan het geheel op je eigen tempo doen. Dit is het soort inhoud waar je nog vaker naar terug zal willen gaan. Voor een energetische boost, voor de juiste energetic upgrade, om uit een dip te komen of om weer even in een van de theoretische delen te duiken tijdens de lancering waar je dan in zit.

Wanneer beginnen we?

CLICK start op 9 januari 2023.